close
Menu

Agrarische Management Solutions (AMS)

harvestlab 3000

HarvestLab 3000: Perfecte inhoudsstoffenmeting

Reduceer uw kosten voor kunstmest!

Mest uitrijden was nog nooit zo nauwkeurig.

GNSS Ontvangers en displays

GNSS Ontvangers en schermen

Precisielandbouw begint hier. De GNSS ontvangers en schermen van John Deere bieden de hardware infrastructuur om volledig te kunnen profiteren van moderne landbouw en om uw bedrijf voor meer succes op te zetten.

Stuursystemen en machine-automatisering

Stuursystemen en machine-automatisering

John Deere biedt een compleet portfolio van geïntegreerde stuursystemen, van eenvoudige, handmatige bediening tot volledige automatisering. Als u een gemengd machinepark hebt, bieden we ook oplossingen voor andere merken aan, zodat u toch kunt genieten van de voordelen van een automatisch stuursysteem en de machine-automatisering van John Deere.

Precisie-landbouwoplossingen

Precisie-landbouwoplossingen

Met de precisie-landbouwoplossingen van John Deere kunt u nauwkeuriger uw kosten beheren en budgetteren. Met realtime sensorgegevens en locatie-specifieke documentatie krijg u waardevolle inzichten, kunt u op feiten gebaseerde beslissingen nemen en nauwkeurige voorschriften maken voor uw volgende taken in het veld.

Connected Bedrijfsmanagement

Connected Bedrijfsmanagement

De vierde agrarische revolutie – Connected Farming of Agriculture 4.0 – is nu in volle gang. In Europa genieten tienduizenden machines van John Deere van onze connectiviteitsoplossingen.

Agrarische Management Oplossingen undefined VOORMEZELE – IEPER, VOORMEZELE – IEPER, LEDEGEM undefined AGRILEMAHIEU